×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

A KSH felmérése

2017-ben Magyarország immár második alkalommal vesz részt az Európai Központi Bank által szervezett nemzetközi „Miből élünk?” adatfelvételben, amely a háztartások életkörülményeinek feltárására irányul.

 

Az adatfelvételt a Központi Statisztikai Hivatal végzi az ország 345 településén, október 2. és december 15. között. A mintegy 280 kérdező összesen 15 ezer – statisztikai módszerrel, véletlenszerűen – kiválasztott háztartást keres fel, és információt gyűjt pénzügyi helyzetükről, fogyasztási szokásaikról.

 

A válaszadás önkéntes és név nélküli. Az adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül publikálják. A kérdőív online kitölthető a https://mibolelunk.ksh.hu oldalon, illetve személyes interjú során is.

 

További információ:

e-mail: mibolelunk@ksh.hu

Ingyenes zöldszám: 06 80 200 766

 

A telefonszám hívható hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30, pénteken 8:00 és 14:00 között.

Vissza
Fel
Normál