×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Lezárás elhalasztva! (Aszfaltozás miatt lezárják a Szauter úti körforgalmat)

A télire fordult  időjárási viszonyok miatt a Szauter út útépítési munkáinak végzéséhez meghirdetett útlezárások, terelések elmaradnak. Az autóbuszok holnaptól, azaz 2018. február 21-től hajnaltól az eredeti menetrend szerint közlekednek.

Kérjük a közlekedők megértését!

 

Az ÉNYKK Zrt tájékoztatása:

a jelentős havazás miatt a Szauter utca – Szent Imre út csomópontjában tervezett útépítési munkálatok elhalasztásra kerültek, ezért az érintett helyi és helyközi autóbuszjáratok H-GY-5/2018 sz. értesítőnkben meghirdetett terelése 2018. február 21-én (szerdán) üzemkezdettől határozatlan időre visszavonásra kerül, tehát az 5, 5B, 5R, 14B, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi, valamint a 82-es és 83-as főúton közlekedő helyközi autóbuszjáratok a fenti naptól kezdődően újra eredeti útvonalukon, eredeti megállóhelyeiket kiszolgálva közlekednek.

 

A terelés újbóli bevezetésének időpontja az időjárás függvénye, amiről újabb tájékoztatást fogunk kiadni.

 

Korábban írtuk:

 

Befejező szakaszához érkezett Győr egyik legforgalmasabb csomópontjának, a 82. számú főút Szauter utca – Szent Imre út csomópontjának és a Szauter u. 2x2 forgalmi sávra történő átépítése. Az aszfalt kopóréteg elkészítése, a forgalom technikai eszközök kihelyezése, a burkolati jelek felfestési munkáinak elvégzése miatt a csomópont 2018. február 20. (kedd) és február 22. között lezárásra kerül.

A gyalogosok számára a járdák használhatók lesznek.


Ezen időszakra a javasolt terelőútvonal:

83. sz. főút – Nagy Imre u. – Vasvári Pál u., Tihanyi Árpád u. – Jereváni u. - József Attila u.


A lezárás időtartamában a Nádorvárosi köztemető és a parkolók a 83. sz. főút – Szauter út csomópontjából; a Szent Imre úton a csomópont melletti benzinkút csak a Szent Imre út vasúti átjáró felöl; a Praktiker Áruház és a mellette lévő üzletek pedig csak a Tihanyi Árpád út irányából lesznek megközelíthetőek.

 

A lezárt útszakaszon lévő autóbusz-megállóhelyek (helyi és helyközi járatok) nem üzemelnek 2018. február 20. hajnaltól 2018. február 24. 23.59 óráig, a változtatásról az ÉNYKK értesíti közösségi közlekedést használókat.

 

A terelés idejére a Nagy Imre út – Vasvári Pál út – Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila út útvonalon és arra csatlakozó utcáknál jelentős torlódásra kell számítani a közlekedőknek, emiatt jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön mindenképpen hosszabb menetidővel számoljanak!

A fennakadások miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Vissza
Fel
Normál