×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy útépítési munkálatok miatt 2018. február 20-án (kedden) üzemkezdettől várhatóan 2018. február 24-én (szombaton) üzemzárásig az 5, 5B, 5R, 14B, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi, valamint a 82-es és 83-as főúton közlekedő helyközi autóbuszjáratok az alábi terelőútvonalakon közlekednek.

 

  • Az 5, 5B, 5R jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban a Szent Imre út – Vasvári Pál utca – Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila utca – Szent Imre út terelőútvonalon közlekednek. Nem érintik a „Szent Imre út, Nádas Ernő utca” és a „Szabadhegy, vasútállomás” megállóhelyeket, illetve Kismegyer felől a „Szent Imre út, József Attila utca” megállóhelyet, viszont a terelőúton található valamennyi megállóhelyen megállnak (a 6-os vonallal közös megállóhelyeken).
  • A 14B jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban a 14-es jelzésű járatokkal megegyező útvonalon, tehát a „Nádorvárosi köztemető” és a „Szent Imre út, Nádas Ernő utca” megállóhelyek érintése nélkül közlekednek.
  • A 37-es jelzésű helyi autóbuszok, valamint a 83-as főút felé és felől közlekedő helyközi autóbuszjáratok mindkét irányban a Vasvári Pál utca – Nagy Imre út – 83-as főút útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Győr, Szent Imre út, Nádas Ernő utca” megállóhelyet, valamint a 83-as főút irányába a „Győr, Nádorvárosi köztemető” megállóhelyet sem, utóbbi pótlására a Vasvári Pál utca Nagy Imre úti kereszteződésénél ideiglenes megállóhely kerül kialakításra. Győr, autóbusz-állomás irányába az integrált helyi-helyközi (32, 34, 36 jelzésű) autóbuszjáratok is a Nagy Imre úti körforgalom előtt, a temetői virágboltnál állnak meg a „Győr, Nádorvárosi köztemető” megállóhelyen.
  • A 82-es főút felé és felől közlekedő helyközi autóbuszjáratok mindkét irányban a Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila utca – Szent Imre út terelőútvonalon közlekednek. Nem érintik a „Győr, Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat” és a „Győr, Szabadhegy, vasútállomás” megállóhelyeket, illetve Győr, autóbusz-állomás felé a „Győr, Szent Imre út, József Attila utca” megállóhelyet sem. Utóbbiak pótlására az autóbuszjáratok megállnak Győr, autóbusz-állomás felé a „Győr, József Attila utca, Szent Imre út” megállóhelyen, valamint mindkét irányban a „Győr, Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó” megállóhelyen.
Vissza
Fel
Normál