×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Felújítási munkák miatt lezárnak több utcát

A Góré-dűlő kiskerti úthálózatán útjavítási munkálatok zajlanak már napok óta. Az előkészítő munka során az Útkezelő Szervezet a meglévő murvás utak felületét javítja, profilozza, ezt követően bitumen alapú felületi bevonatot kap több utca a napokban.

 

A felületi bevonat készítéséhez teljes útlezárásra van szükség, emiatt 2018. június 20-án és 21-én lezárják a forgalom elől a Diófa utcát, az Ádám utcát, a Kiskerti utcát és a Rabkerti utcát 7 és 18 óra között. A lezárás ideje alatt csak munkagépek közlekedése lesz megengedett.

 

Arra kérik a kiskert tulajdonosokat, hogy ebben az időszakban csak a Téglagyári utcáig hajtsanak be autóval, illetve aki a telkéről ki szeretne jutni autóval, azt 7 óra előtt még megteheti, később azonban csak 18 óra után lesz lehetőség erre.

 

Megértésüket és együtt gondolkodó türelmüket előre is köszönjük!

 

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete

Vissza
Fel
Normál