×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Forgalmi változás

Győr-Ménfőcsanakon az Újélet út – Ormos út kereszteződésében kettős körforgalom építése zajlik, szeptember 30-tól változásra kell számítani a közlekedésben:

 

Győr-Ménfőcsanakon az Újélet út – Ormos út kereszteződésében kettős körforgalom építése zajlik félpályás útlezárás, útszűkület mellett. A csomópont aszfaltozását a következő héten végzik a kivitelezők útlezárás mellett 2019. szeptember 30. (hétfő) és október 04. (péntek) között. A lezárás ideje alatt a forgalmat a Halász Ödön utca és a Csontváry utca felé terelik.

 

A lezárás öt napja alatti időszakban a győri útkezelő szervezet arra kéri a kereszteződés közvetlen közelében élő autó tulajdonosokat, hogy napközben ne álljanak be az udvarukba. A lezárás ideje alatt a 20Y, 22 és 22B jelű autóbuszokat átengedik, így a terelés a tömegközlekedési útvonalakat, megállóhelyeket nem érinti.

Vissza
Fel
Normál