×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Kadler Gusztávra emlékezünk

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata mély fájdalommal értesült arról, hogy a győri sportélet kiemelkedő alakja távozott közülünk. Kadler Gusztáv sportolóként, majd sportvezetőként is áldozatos és alázatos munkát végzett a magyar kajak-kenu sport sikereiért. A győri kajak-kenu az ő vezetésével számos legendás sportolót, Európa-, világ- és olimpiai bajnokot adott az országnak, de a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alelnökeként is rengeteget tett azért, hogy hazánk a világ kajak-kenu sportjának élenjáró képviselője legyen. Kadler Gusztáv a sportág sikerességének segítését küldetésének tekintette, de segítőkészsége, önzetlensége magánemberként is megmutatkozott, családapaként, sportvezetőként és győri lokálpatriótaként is példát mutatott.

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 2004-ben a városnak dicsőséget hozó sportvezetői tevékenységéért díszpolgári címmel tüntette ki. Városunk egy kiváló embert, legendás sportvezetőt vesztett el, akinek a munkája egy egész sportágra volt nagy hatással.

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Kadler Gusztávot saját halottjának tekinti, emlékét örökre megőrizzük.

Vissza
Fel
Normál