×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

SZIRÉNAPRÓBA LESZ GYŐRBEN

A Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. november 13-án és 14-én 09.00 órától kezdődően a Győr Megyei Jogú Város területén található polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját végezzük, melynek során (30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang) riadó elmúlt jelzést adunk le.

A hangos próba kizárólagos célja, hogy ellenőrizzük a riasztó eszközök működőképességét és a település lefedettségét. A jelzéseket ellenőrzés keretében adjuk le, semmilyen veszély bekövetkeztét sem jelzik, a szabadban lévő állatokat a riasztás idejére zárják el, a lakosság részéről semmiféle teendő nem szükséges.

Vissza
Fel
Normál