×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Újra épül a győri óriáskerék!

A tavaly nagy sikert aratott óriáskerék az idén is Győr látványossága lesz. Az építése a héten veszi kezdetét, az óriáskerék pedig szeptember 27-én nyit meg újra a győriek előtt…

 

Az elmúlt év őszi-téli időszakának egyik legnagyobb látványossága volt az óriáskerék, amelynek segítségével új perspektívából csodálhattuk meg a várost. Már akkor nagyon sokan érdeklődtek arról, hogy lesz-e folytatás, akiknek jó hír, hogy hamarosan újra az óriáskerék kabinjából gyönyörködhetünk a győri belváros épületeiben, folyóink kanyarulataiban. – jelentette be Borkai Zsolt polgármester. Tavaly Advent fényeiben és a téli tájban gyönyörködhettünk, az idén már a színes őszi várost is megcsodálhatjuk.

 

Az építkezés tehát már a héten, az előkészítés keddtől zajlik a Dunakapu téren, szeptember 27-től pedig újra forog a győri óriáskerék!

Vissza
Fel
Normál