×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Változott a kéményseprés rendje

A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az ügyfelek és szakemberek egészségének megőrzése érdekében a március 17-e utáni időszakra meghirdetett társasházi sormunkáit teljes ellátási területén felfüggeszti és átütemezi. A kötelező ellenőrzésekre később kerül sor.

 

Ez a változás részben érinti az egylakásos ingatlanok kéménytulajdonosainak kérésére, egyeztetett időpontokban elvégzendő ellenőrzéseket és megrendeléseket is, amelyeket a szervezet szintén megpróbál átütemezni, kivéve, ha az ellenőrzési időpont közös megváltoztatására már nincs lehetőség, vagy ha az ellenőrzés elvégzését halaszthatatlan fontosságú probléma indokolja.

 

Nincs változás a műszaki vizsgálatokat, vagy üzemzavar-elhárítást érintő megrendelések teljesítésében, és a kéményseprőipari nyilatkozatokhoz kötődő feladatok ellátásában. Ezeket a munkákat a kéményseprők továbbra is elvégzik.

 

Az ügyfélszolgálat működése zavartalan, de kérik, hogy a személyes megjelenés előtt egyeztessenek időpontot a Győr-Moson-Sopron megyei ellátási csoport mobilszámán: 70/4581088, illetve ügyintézésükhöz válasszák inkább a 1818 9-1-es telefonos, a https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ weboldalon regisztráció nélkül működő online, vagy más írásbeli ( BM OKF GEK, 1903 Budapest, Pf.: 314.; kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu) csatornákat.

 

A járvány  miatt az általános udvariasság szabályai is megváltoztak. A szakemberek kerülik a kézfogást, és védőeszközökkel - szájmaszk, védőszemüveg és kesztyű viselésével - valamint sűrű kézmosással és fertőtlenítéssel védekeznek a vírus terjedése ellen.

Vissza
Fel
Normál