Váltás normál módra en | de | sk | ru

89 éves lenne Török István

Az 1956-os forradalom győri eseményeinek kiemelkedő alakja volt. Az emigrációból az amnesztia reményében tért haza, ehelyett letartóztatták, majd kivégezték. Török Istvánra születésének 89-ik évfordulóján emlékezett a város…

Tovább

Hogyan védhetjük gyermekeinket korunk veszélyeitől?

A gyermeknevelést támogató előadást november 20-án rendezik, amelyre a szülőket várják. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tovább

Lezárás a Bajcsy-Zsilinszky úton

A Belvárosban a Bajcsy-Zsilinszky út és Arrabona udvar sarkán beszakadt az úttest egy áruszállító kamion alatt, ezért 2019. november 11-én, a reggeli órákban lezárták az útszakaszt. - a műszaki mentést követően az útzárat feloldották...

Tovább

Tájékoztatás az alakuló üléssel kapcsolatban

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése alakuló ülésével összefüggésben a Városháza épületébe történő bejutásról, valamint az épületben tartózkodásról és az épületből történő kilépésről...

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – November 1.

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása

Tovább

Ideiglenes menetrendi változás

Győr - temetői járatok közlekedési rendje 2019. november 1-jén

Tovább

Buszváltozás

CITY jelzésű buszok terelése 2019. október 28-tól...

Tovább

Pénteken nyílik a parkolólemez a győri vásárcsarnoknál

Megnyílik az autósok előtt a győri vásárcsarnok mellett elkészült parkolólemez. A létesítmény rendelkezik jogerős használatbavételi engedéllyel, így már a vásárcsarnok felújításának befejezése előtt, 2019. október 18-án, péntek reggel 8 órától használatba vehetik a közlekedők.

Tovább

Ingyen fogadják a cégek szelektív hulladékát Sashegyen

Ingyenesen szállíthatják be a szelektíven gyűjtött hulladékot a vállalkozások és intézmények 2019. október 21-től, hétfőtől a győr-sashegyi hulladékkezelő központba.

Tovább

Forgalmi változás

Két körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Tovább

Forgalmi változás

2019. október 7-én 8:00-tól október 9-ig Győrszentiván területén útfelújítás miatt lezárják a Sugár út egy szakaszát.

Tovább

Elindult a távfűtés Győrben

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága 2019. október 4-én, pénteken a kora reggeli óráktól megkezdte a fűtést szolgáltatási területén.

Tovább

Felhívás Beszélgető Hálózatban való részvételre

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben nyugdíjas önkéntesek jelentkezését várja, akik szívesen vállalnának heti egy alkalommal beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Tovább

Áramszünet

Az E.On értesítője a győri kimaradásokról:

Tovább

Megalakult a közgyűlés

A városi közgyűlés 2019. november 7-én tartotta alakuló ülését.

Tovább

Közlekedési változások

A Bárka utca – Hattyú utca kereszteződésében csomóponti átalakítás, míg az Ipar úton csatornafedelek cseréje miatt kell forgalmi változásra számítani.

Tovább

Hulladékudvarok téli nyitva tartása

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a hulladékudvarok 2019. november 4-től a téli nyitvatartási rend szerint látogathatóak.

Tovább

Temetői információk a kegyeleti megemlékezésre

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása

Tovább

Az ’56-os hősökre emlékezett a város

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékező ünnepséget szerdán délelőtt a Bisinger sétány Golgota emlékművénél tartották…

Tovább

Takarítás a mélygarázsban

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy Győrben a Dunakapu mélygarázs 2019. október 21-én takarítás miatt korlátozott kapacitással üzemel.

Tovább

Lőgyakorlat

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren november 5-6-án, 08.00-18.00 óra között, 19-én és 26-án 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Önkormányzati Választás 2019 - Napközbeni jelentések

Részvételi adatok, előzetes eredmények - Győr

Tovább

Forgalmi változás

 

2019. október 5-én (szombaton) 8:00-tól 12:00-ig
Az Arrabona Futófesztivál rendezvény miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakaszát lezárják, az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

2019. október 5-én (szombaton) 8:00-tól 12:00-ig az Arrabona Futófesztivál rendezvény miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakaszát lezárják, az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

 

Tovább

Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc vértanúira emlékeztünk

A város a hagyományokhoz híven a Batthyány téren felállított Batthyány-emlékoszlopnál tartotta a hősök előtt tisztelgő koszorúzási ünnepségét…

Tovább

1 2 3 4 ... 263 264 265